Bootverhuur in Friesland. Zeiljachtverhuur

Onze gasten aan het woord

Lees hier de Klantervaringen van voorgaande jaren

7 reacties op Onze gasten aan het woord

 • Wij hebben het afgelopen weekend doorgebracht op de Somar. Dit was de tweede keer dat we de boot mee hadden en we hebben opnieuw enorm genoten! De boot geeft heel veel vertrouwen en is ruim genoeg voor 3 volwassen kerels. De boot is vrij kort, maar ook breed. Dit zorgt voor een praktische binnenruimte. Verder is het contact met Martin uitstekend! Geen vraag is te veel en hij reageert altijd snel en netjes. Kortom, ben je op zoek naar een fijne boot voor een superscherp tarief, twijfel dan niet en probeer hem eens!

 • Wat zijn we blij dat Martin besloten heeft de Somar weer in de verhuur te doen. Wij hebben weer genoten van een heerlijk weekend op dit geweldige scheepje. Deze keer werkte het weer ook nog eens perfect mee dus ons weekend kon niet stuk. We hopen nog vaak met de Somar te kunnen gaan zeilen. Top bootje voor een hele schappelijke prijs. Prima service maakt het geheel helemaal compleet. We hopen weer tot snel! Anita en Tonneke

 • Met man en 2 kinderen 3 dagen doorgebracht op de Somar. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! Wat een gebruiksvriendelijke, knusse en comfortabele boot! Van alle gemakken voorzien en voor de koude avonden gaf Martin ook een ventilatorkacheltje mee. We hebben genoten van het zeilen en van de gezelligheid aan boord.
  Dank nog aan Martin voor de relaxte service en prima communicatie.

 • Gister en eergisteren hebben we de Somar gehuurd. Van tevoren gaven we aan niet veel zeilervaring te hebben, maar dat was geen probleem. Voor de veiligheid bleven we op het Tjeukemeer om te oefenen en voor de nacht konden we bij één van de eilandjes aanleggen. Helaas stond er de eerste dag nauwelijks tot geen wind en kwam er van zeilen niets terecht, maar het was heerlijk vertoeven op het eilandje. De dag erna was er een klein briesje en konden we eindelijk oefenen. Het is een fijn bootje als je hem eenmaal doorhebt. Hij is gemakkelijk te bezeilen vanuit de kuip. Prima cd-radio speler en uit de speakers komt een goed geluid. Voor vragen was Martin direct bereikbaar, wat erg prettig was. Kortom, het was allemaal prima in orde en voor herhaling vatbaar. Tot ziens!
  Cyriel en Froukje

 • Eind juli 2014 hebben we met z’n drieën de Somar weer eens gehuurd. Een perfecte boot met goede eigenschappen. Ook van binnen is hij verrassend ruim. We hebben twee geweldige dagen gehad. Fijn dat dit allemaal op zo’n korte termijn geregeld kon worden. De Friese gastvrijheid van Martin kent nauwelijks grenzen. Bedankt weer voor de service en graag tot een volgende keer. Jaap van Duuren

 • Eind juni hebben we weer de Somar gehuurd. Voorzien van een splinternieuw grootzeil hebben we twee dagen lekker op het Tjeukemeer kunnen zeilen. Vooral de tweede dag stond er een stevige bries en was het heerlijk vertoeven op het water. Martin was wederom erg vriendelijk en behulpzaam. Het waren twee geweldige dagen.

 • Ik neem de Somar al een aantal jaren met veel plezier mee. De ene keer met mijn zwager en neefjes, dan weer met andere familieleden, en regelmatig met een stel vrienden. En elke keer is het een succes. De Somar stelt nooit teleur. Er is altijd genoeg ruimte voor de spullen die we mee willen nemen, en het bootjes zeilt nog eens heerlijk ook. En het contact met Martin, de verhuurder, verloopt altijd soepel en gemoedelijk. Aanbevolen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tags