Bootverhuur in Friesland. Zeiljachtverhuur

Meer klantervaringen

Somar Bootverhuur Friesland is trots op berichten die wij van onze huurders mogen ontvangen. Daarom laten wij u graag hen ervaringen lezen.

Naam: jaap en Ingrid Datum: 04-05-2012

Beste Martin,
Het waren weer heel plezierige dagen in de Friese wateren. De boot heeft het prima gedaan en ieder jaar is er wel weer iets aan veranderd en of vernieuwd. Dit jaar weer mooie kussens en zeilhoes. De service was weer uitstekend en betrouwbaar zoals altijd. Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.
Jaap en Ingrid

Naam: Ton en Ruth Datum: 09-09-2011

Wij hebben deze zomer ook mogen genieten van de zeer plezierige zeilcapaciteiten van de Somar. We hebben een heerlijke week van ontspanning en uitwaaien gehad. het weer liet het natuurlijk deze zomer wat af weten, maar dat mocht de pret niet drukken. Na jaren niet meer gezeild te hebben, zijn we weer helemaal om.
Heerlijke boot en prima geregeld.

Naam: Frits en Tonneke Datum: 12-08-2011

Het zit er helaas weer op, maar we hebben weer heerlijk met de Somar gezeild over de friese wateren. De eerste dagen helaas wat weinig wind, aan het eind toch echt kunnen zeilen. Weer een aantal leuke en gezellige plaatsjes aangedaan en volop genoten van de festiviteiten rondom het Skutjesilen in Langweer. Heerlijk jacht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Toch maar proberen om dit jaar nog een weekendje vrij te maken! Martin je hoort nog van ons.

Naam: Sandra Schipper Datum: 04-07-2011

Eigenlijk moet ik hier natuurlijk helemaal geen goede revieuw achter laten….Straks kunnen wij zelf geen bootje meer huren omdat iedereen dat hier doet. Betaalbaar en goed! Mijn man en ik hebben heerlijk gezeild 4 dagen met de Pinksteren op dit goed verzorgde zeiljachtje. Wij komen zeker terug. Martin heeft ons zelfs nog op gang proberen te helpen omdat onze auto accu leeg was, helaas lukte dat niet maar terwijl wij op de wegenwacht stonden te wachten kwam er nog een lieve buurvrouw koffie brengen. Fryslân Boppe!

Naam: Jasper Datum: 18-08-2010

De Somar is een geweldig bootje. Martin zei dat hij niet om kan slaan. Dús hebben we bij windkracht vijf niet gereefd. Echt gaaf gezeild met mijn neefje van twaalf aan de helmstok!

Naam: David en Marieke Datum: 21-07-2010

Beste Martin,
Wij hebben in de laatste week van Juni enorm genoten van zeiljachtje Somar. Het weer was fantastisch, en hebben bij harde en minder harde wind prima kunnen zeilen, de boot kon alles aan. Daarnaast is hij van alle gemakken voorzien wat heerlijk is na een lange dag zeilen.
Zeker voor herhaling vatbaar!!

Naam: Gerard en Saskia Datum: 17-05-2010

Beste Martin,Ondanks de kou hebben wij heerlijke dagen( 13-15 mei) gehad met de Somar. Een ruim kajuitjacht. Je dienstverlening is super. Nadat we de motor niet meer konden starten vanwege het knappen van het touwtje, was je binnen 10 min ter plekke om het euvel te verhelpen. Ook het Tjeuke meer vinden we een prima zeilplas. tot de volgende keerGerard en Saskia

Naam: M en J Datum: 25-05-2009

Martin en Sonja,Wat een top weekend!!! Bootje Somar is goed verzorgd en heeft prima zeilcapaciteiten, en alles is aan boord. Dank voor de goede service en de biertjes in St nicolaasga. Zeker voor herhaling vatbaar!!!Groet,
Maddie en Jasper

Naam: J.Hilkhuijsen Datum: 18-06-2007

hallo,
Wij hebben in het jachtje “Somar” heerlijk gezeild. Alleen was het jammer, dat het weer tijdens ons zeilweekeinde niet mee wilde werken naar onze ideeen. Wat ons vooral trof, was de uitstekende staat van onderhoud van het scheepje en de ruimte binnen in de kajuit, de afmetingen van de boot in aanmerking genomen. Via de e-mail heb ik een paar foto’s opgestuurd.
Vriendelijke Groeten: Hans Hilkhuijsen

Naam: Karen en Richard Datum: 11-06-2007

Hallo,
Wat een perfecte boot! We waren gewend te zeilen op valkjes. Dit was weer een keer iets nieuws, en absoluut een aanrader voor iedereen. We gaan dit adres onthouden!
Groeten!

Naam: Eva & Christian Datum: 14-05-2007

Hoy Martin,vielen Dank noch mal für Deinen Einsatz als “Boxencrew”! Wir hatten ein schönes Wochenende an Bord der Somar und freuen uns schon drauf, sie auch mal bei etwas mehr Wind auszuprobieren. Dann informieren wir uns auch rechtzeitig über die Brückenzeiten – versprochen!Schöne Grüße aus Köln

Eva & Christian

Naam: Lana van der Beek Datum: 18-07-2006

Wij hebben half juli tijdens een lang weekend ons éénjarig huwelijksjubileum op de Somar gevierd. En met succes. We hebben ontzettend genoten van een fijne boot -alles aanwezig, zeilt goed- en fantastisch weer.De ontvangst was lekker snel, we konden bijna direct wegvaren. Echt een aanrader.

Naam: sebas Datum: 12-06-2006

een lang weekend op de somar doorgebracht, lekker met z’n 2tjes het ijsselmeer over, medemblik is echt een aanrader om een nachtje te blijven.
Kortom wij hebben genoten.

Naam: Gé Verhoef Datum: 30-05-2006

beste Martin en Sonja,
Ik ben begin mei met de somar weggeweest met mijn twee zoons(11 en 13 jaar).We hebben een perfecte midweek gehad en een hele mooie tocht gemaakt van de thuishaven via Langweer, Sneekermeer, Heegermeer via Stavoren het IJsselmeer op en via Lemmer weer terug. Het was een mooie tocht zeker voor herhaling vatbaar.We hebben veel wind gehad maar ook veel zon.Groetjes Gé , Toine en Stef